Demolition Squad

Minns du när du var ett litet barn och lekte med dina byggleksaker? Ja, den sandlådeleken har Demolition Squad verkligen tagit till nästa nivå. Här gäller det att bygga och riva ner gamla hus, för att få ut det bästa av spelet.

Pott på över 100 000 mynt

Detta är ett casinospel som verkligen ger stora vinster och massa bra free spins på köpet. Förutom fina funktioner som Demolition Wilds och wilds, kan du som spelare få en riktigt bra pott på över 100 000 mynt! Hur vansinnigt låter inte det? Här bjuds du på en byggarbetares drömscenario: att kunna använda sig av stora maskiner för att förstöra och bygga. Samtidigt vinner du massa fina priser.

Funktioner i spelet

Det är som vanligt en garanti att NetEnt skapar vackra miljöer i sina spelautomater och det höjer verkligen spelupplevelsen. Den bästa funktionen i Demolition Squad, är nog att du snabbt kan se vinstutbetalningen i symbolerna, när du klickar på dem i spelet. Det är en användbar funktion som kommer få dina pengar att växa, då du kan förbereda dig och spela strategiskt. Förutom denna funktion, är som sagt wilds något som är imponerande i spelautomaten. Dessvärre bjuder inte Demolition Squad på några bonusspel vilket kan vara tråkigt, men bli inte ledsen för det. Här bjuds på vinster som inte kan jämföras med dåliga bonusspel som aldrig ger några vinstpengar.

Upplev spelet på stor skärm

Spelet finns tyvärr inte anpassat för mobilen ännu, men det kanske inte spelar någon roll, då spelet bjuder på bra funktioner som bör upplevas på en större skärm. Det är värt att nämna att Demolition Squad, är ett actionfyllt spel som ge dig en bra spelupplevelse i en byggarbetares miljö. Det är ett toppenbra spel som kommer motivera dig att fortsätta spela. Kom igång idag och börja spränga och använda de stora maskinerna i spelet!